Siirry pääsisältöön

Lisäpainokset Tuulia Heinosen ja Doreen Virtuen lapsikirjoista

Olemme ottaneet lisäpainokset lapsiaiheisista kirjoistamme, Tuulia Heinosen Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja -kirjasta sekä Doreen Virtuen klassikosta Kristallilapset - uuden sukupolven selvänäköiset ja herkät lapset.

Heinosen kirja sisältää kolme kirjaa. Yhteisniteen ensimmäinen osa Uudet valon tähtilapset kertoo uusista lapsista - indigoista, kristalleista sekä luonnonhenki-, sateenkaari- ja aurinkolapsista - ja antaa ohjeita siitä, kuinka kasvattaa näitä lapsia. Kirjan toinen osa Enkelimäisiä olentoja kertoo kohtaamisista enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa sekä tehtävästämme maapallolla. Kirjan kolmas osa Keijumaa kertoo maapallon luonnonhengistä ja Suomen merkityksestä maapallon muuttumisessa.

Virtuen kirja kertoo selvänäköisistä ja herkistä kristallilapsista, jotka ovat syntyneet maaplaneetalle indigolasten jälkeen. Ns. ensimmäiseen aaltoon kuuluvat kristallilapset ovat nyt noin 17-25-vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia.

Valikoimistamme löytyy myös Kirsi Lohtajan kirja Elämää kristallilapsen kanssa. Se kertoo Tyttösestä ja hänen elämänsä ensimmäisistä viidestä vuodesta. Kristallilapset ovat osa noin vuodesta 1995 syntynyttä lapsijoukkoa, joka tunnetaan myös valon lapsina ja uuden ajan lapsina. He ovat valoisia, empaattisia ja monilahjakkaita lapsia.


Viitteet

Heinonen, Tuulia (2014/2020). Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja. Kurikka: Valmiixi.

Lohtaja, Kirsi (2015). Elämää kristallilapsen kanssa. Kurikka: Valmiixi.

Virtue, Doreen (2015/2020). Kristallilapset - uuden sukupolven selvänäköiset ja herkät lapset. 2. tark. & uud. p. Kurikka: Valmiixi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rising Moon: Surulaulu on esitelty Risingshadow.fi-sivustolla

Scifi- ja fantasiakirjasivusto Risingshadow.fi  on esitellyt kirjailija Sarianna Suorsan Rising Moon -sarjan päätösosan, Surulaulun . Kirja on Suorsan kolmas. Rising Moon -sarja kertoo Suorsan luomasta fantasiamaailmasta, joka koostuu neljästä valtiosta. Elämää niissä varjostaa jatkuva sodan uhka. Sarjan päähenkilöinä on nuoria, jotka haluavat tehdä maailmasta paremman paikan. Kirjan alussa Tegan herää Rising Moonista, maasta, joka on pysynyt omissa oloissaan. Mutta miten heidän käy, kun sota syttyy ja he ovat pahasti alakynnessä? Lue lisää Surulaulusta ! Kirja on esitelty kotisivuillamme täällä ja se on saatavilla verkko- ja kirjakaupoista kautta maan sekä kustantajan verkkokaupasta . Viitteet Risingshadow.fi. Scifi- ja fantasiakirjat. Rising Moon: Surulaulu. @ Sarianna Suorsa . Suorsa, Sarianna (2020). Rising Moon: Surulaulu . Kurikka: Valmiixi.