Siirry pääsisältöön

Rising Moon: Surulaulu on esitelty Risingshadow.fi-sivustolla

Scifi- ja fantasiakirjasivusto Risingshadow.fi on esitellyt kirjailija Sarianna Suorsan Rising Moon -sarjan päätösosan, Surulaulun. Kirja on Suorsan kolmas.

Rising Moon -sarja kertoo Suorsan luomasta fantasiamaailmasta, joka koostuu neljästä valtiosta. Elämää niissä varjostaa jatkuva sodan uhka. Sarjan päähenkilöinä on nuoria, jotka haluavat tehdä maailmasta paremman paikan.

Kirjan alussa Tegan herää Rising Moonista, maasta, joka on pysynyt omissa oloissaan. Mutta miten heidän käy, kun sota syttyy ja he ovat pahasti alakynnessä?

Lue lisää Surulaulusta! Kirja on esitelty kotisivuillamme täällä ja se on saatavilla verkko- ja kirjakaupoista kautta maan sekä kustantajan verkkokaupasta.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuttulan kesä Reijo Raekallion siveltimen vedoin

Lastenkirja Kuttulan kesä ilmestyi viime vuoden lopussa. Sen on kirjoittanut Liisa Salo ja kuvittanut Reijo Raekallio. Levinyt! kävi taiteilijan juttusilla. Jaspis Toivosen kirjoittaman jutun pääsee lukemaan  Levinyt! - verkkolehdestä .  Jutussa Raekallio kertoo, kuinka tarinat Kuttulan kesästä sytyttivät inspiraation, sillä ne olivat todentuntuisia ja eläviä. – Ne kertovat maaseudulla asuvan lapsiperheen elämästä. Perheeseen kuuluu lasten ohella liuta eläimiä. Tarina tuntui minusta heti mukavalta, koska siinä oli sopivaa särmää, sanoo Raekallio. Kuttulan kesä on Salon ensimmäinen ja viimeinen kirja, kuten hän on sanonut  Kyrönmaa -lehden haastattelussa . Kirja on esitelty  täällä  ja sitä voi ostaa kirjailijalta,  Galleria Raekalliosta tai kirja- ja verkkokaupoista kautta maan  sekä kustantajan verkkokaupasta . Viitteet Salo, Liisa (2020). Kuttulan kesä . Kurikka: Valmiixi. Kuttulan kesässä on vipinää - Liisa Salo julkaisi ensimmäisen ja viimeisen kirjansa . Kyrönmaa -lehti 23.11.20

Ata Hautamäki Helsingin kirjamessuilla

Kirjailija Ata Hautamäki  on Helsingin kirjamessuilla tällä viikolla. Hän vierailee to 28.10. klo 12-12.30 Dekkariseuran osastolla (7p140). Tämän jälkeen klo 13 alkaen hän signeeraa uutuuskirjaansa  Paluu Käpylään  Nysalor-kustannuksen osastolla (7k141). Lisätietoja löytyy oheisesta mainoksesta. Hautamäen uusin kirja on herättänyt paljon mielenkiintoa. Se on hänen kymmenes teoksensa ja päättää Käpylä-dekkareiden sarjan. Uutuus on esitelty kotisivuillamme täällä . Kirja on tilattavissa kirja- ja verkkokaupoista kautta maan sekä kustantajan verkkokaupasta . Viite Hautamäki, Ata (2021). Paluu Käpylään . Kurikka: Valmiixi.