Siirry pääsisältöön

Unio Mystica toimii jälleenmyyjänämme

Unio Mystica on toiminut jo pitkään kirjojemme sekä Lootus-kirjojen jälleenmyyjänä Helsingissä ja verkkokaupassaan. Terveyskirjoistamme Unio Mysticassa on myynnissä mm. seuraavat:
 • EFT - tunteiden vapautustekniikat
 • Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö
 • Entsyymien parantava voima
 • Voiko oikea ravinto parantaa syövän ja muita sairauksia?
 • Luontaisesti gluteenittomat reseptit
 • Yrttiuutteet ja värit kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin lähteenä - ihmisen ja kasvin väliset vastaavuudet
 • Nuoruutta vanhenemisen sijaan - pH
 • Puhdas veri - terveyden perusta
Hyvinvointiin ja henkisyyteen liittyvistä kirjoistamme saatavilla ovat ainakin
 • Harmoninen kaikkeus - HUT, Kaiken teoria
 • Kristallilapset - uuden sukupolven selvänäköiset ja herkät lapset
 • Elämää kristallilapsen kanssa - viisi ensimmäistä vuotta
Unio Mystica. Kuvaaja: Esko Byman.

Lisäksi Unio Mysticasta löytyy Lootus-kirjoja - sellaisiakin, joita et muualta löydä:
 • Hoito kaikkiin sairauksiin 
 • Muistikato, dementia, Alzheimerin tauti 
 • Miksi eläimet eivät saa sydänkohtauksia, mutta ihmiset saavat?
 • Raittiiksi seitsemässä viikossa 
 • Indigolapset 
 • Nykyhetken lapset 
Unio Mystican myymälä sijaitsee osoitteessa Yrjönkatu 8, Helsinki ja se on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11-18 ja lauantaisin klo 11-14. Verkkokauppa on avoinna aina.

Tervetuloa tekemään kirjalöytöjä!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Luontaista terveyttä suolasta ja savesta

Kaksi viimeisintä Luontaisterveys -lehteä sisältää paljon tietoa verianalyysista. Toisessa jutussa asiaa lähestytään painonhallinnan, toisessa hiivasyndrooman näkökulmasta. Jutut on kirjoittanut Merja Kiviluoma. Verimikroskopisti Mikko Vapa on tehnyt elävän veren ja kuivaveren analyyseja vuodesta 2006 lähtien. Hänen mukaansa painon noustessa usein myös elämäntavat muuttuvat: liikkuminen vähentyy ja valvominen lisääntyy, samoin kuin tupakointi, kahvinjuonti ja lääkkeiden käyttö. Tämä lisää elimistön happokuormaa. Myös uupumus ja unettomuus voivat lisääntyä ja toisaalta hedelmien, marjojen ja vihannesten syönti vähentyä. Veri on hyvä terveydentilan mittari. Siitä voidaan nähdä esimerkiksi kuona-aineita, happokiteitä tai mineraalien puutoksia. Veressä näkyvä liikakalsium saattaa johtua kalsiumin huonosta imeytymisestä eli muiden luutumismineraalien ja D-vitamiinin puutteesta tai sitten siitä, että kalsiumia liukenee verenkiertoon luustosta. Ylipainoisilla veressä voi näkyä myös kookkait

Lisäpainokset Tuulia Heinosen ja Doreen Virtuen lapsikirjoista

Olemme ottaneet lisäpainokset lapsiaiheisista kirjoistamme, Tuulia Heinosen  Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja -kirjasta sekä Doreen Virtuen klassikosta Kristallilapset - uuden sukupolven selvänäköiset ja herkät lapset . Heinosen kirja  sisältää kolme kirjaa. Yhteisniteen ensimmäinen osa  Uudet valon tähtilapset kertoo uusista lapsista - indigoista, kristalleista sekä luonnonhenki-, sateenkaari- ja aurinkolapsista - ja antaa ohjeita siitä, kuinka kasvattaa näitä lapsia. Kirjan toinen osa Enkelimäisiä olentoja kertoo kohtaamisista enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa sekä tehtävästämme maapallolla. Kirjan kolmas osa Keijumaa kertoo maapallon luonnonhengistä ja Suomen merkityksestä maapallon muuttumisessa. Virtuen kirja kertoo selvänäköisistä ja herkistä kristallilapsista, jotka ovat syntyneet maaplaneetalle indigolasten jälkeen. Ns. ensimmäiseen aaltoon kuuluvat kristallilapset ovat nyt noin 17-25-vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia. Valikoimistamme löytyy myös Kirsi

Rising Moon: Surulaulu on esitelty Risingshadow.fi-sivustolla

Scifi- ja fantasiakirjasivusto Risingshadow.fi  on esitellyt kirjailija Sarianna Suorsan Rising Moon -sarjan päätösosan, Surulaulun . Kirja on Suorsan kolmas. Rising Moon -sarja kertoo Suorsan luomasta fantasiamaailmasta, joka koostuu neljästä valtiosta. Elämää niissä varjostaa jatkuva sodan uhka. Sarjan päähenkilöinä on nuoria, jotka haluavat tehdä maailmasta paremman paikan. Kirjan alussa Tegan herää Rising Moonista, maasta, joka on pysynyt omissa oloissaan. Mutta miten heidän käy, kun sota syttyy ja he ovat pahasti alakynnessä? Lue lisää Surulaulusta ! Kirja on esitelty kotisivuillamme täällä ja se on saatavilla verkko- ja kirjakaupoista kautta maan sekä kustantajan verkkokaupasta . Viitteet Risingshadow.fi. Scifi- ja fantasiakirjat. Rising Moon: Surulaulu. @ Sarianna Suorsa . Suorsa, Sarianna (2020). Rising Moon: Surulaulu . Kurikka: Valmiixi.